De Jong: “Ik vond het een beetje gek”

Bron: ajax1.nl

Siem de Jong is goed ziek het gelijkspel tegen AC Milan (1-1). Ajax kwam in de negentigste minuut op voorsprong door een rake kopbal van Stefano Denswil, maar kreeg luttele minuten later een penalty tegen. Mario Balotelli ging liggen nadat hij werd vastgehouden door Mike van der Hoorn. De Italiaan miste niet vanaf elf meter. “Heel zuur als je nog een penalty tegen krijgt wanneer je net hebt gescoord”, zegt De Jong tegenover de camera’s van NOS.

De Jong kon niet goed zien of de penalty terecht was. “Ik heb het niet goed gezien, misschien houdt hij Balotelli een beetje vast. Dat doen ze allebei, maar de bal was niet eens in de buurt. Ik vond het een beetje gek, maar heb de beelden nog niet gezien”, moppert de aanvoerder.

De captain zag dat AC Milan de eerste helft flink inzakte. “Dat was moeilijk om doorheen te komen. In de tweede helft kregen ze wat kansjes want we zaten er doorheen. Met het publiek erachter kregen we nog wat kansen.” Volgens De Jong kwam zijn ploeg verdiend op een 1-0 voorsprong.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-jong-ik-vond-het-een-beetje-gek/