Mogelijk geen uitsupporters bij PSV – Ajax

Bron: ajax1.nl

De kans bestaat dat er volgende week zondag, 22 september, geen uitsupporters aanwezig zijn bij PSV – Ajax. Net zoals vorig seizoen, zijn er rondom deze wedstrijd de nodige spoorwerkzaamheden. De enige goedgekeurde reismethode is met de trein via Venlo, laat AFCA Supportersclub weten. Ajax, de gemeente Amsterdam en zelfs de politie hebben er alles aangedaan om burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven op andere gedachten te brengen. Zonder succes.

Het is niet de eerste keer dat Van Gijzel in het nieuws komt. Eerder werd al besloten dat supporters negen clubs, waaronder Ajax, niet welkom zijn bij wedstrijden van Jong PSV in de Jupiler League. FC Eindhoven vormt echter geen probleem. Daar zijn namelijk wel supporters van Ajax welkom. Volgende week vrijdag, 20 september en dus twee dagen voor PSV – Ajax, speelt Jong Ajax een uitwedstrijd in het Jan Louwersstadion. Ajax-supporters kunnen via een buscombi afreizen.

De kaartverkoop voor de wedstrijd is nog niet gestart. Het zou zelfs kunnen zijn dat er helemaal geen Ajax-supporters afreizen naar Noord-Brabant. De partijen gaan snel weer om de tafel om een goede oplossing te vinden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/mogelijk-geen-uitsupporters-bij-psv-ajax/