Geblesseerden haken weer aan bij groep

Bron: ajax1.nl

Goed nieuws vanuit de Amsterdamse ziekenboeg, want deze is zo goed als leeg. De afgelopen weken gingen de grootste zorgen uit naar Joël Veltman (knieblessure) en Siem de Jong (ingeklapte long). Daarnaast meldden Ricardo van Rhijn (enkelblessure) en Daley Blind (liesblessure) zich ook in de lappenmand, maar alle vier de spelers doen inmiddels weer gedeeltelijk mee met de groepstraining. Dit laat Ajax weten op haar officiële website.

Voor Blind en Van Rhijn was dit te verwachten. De verdedigers kampten met lichte klachten, maar lijken gewoon fit voor de aankomende competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Voor zowel Veltman als De Jong komt deze wedstrijd nog te vroeg, maar door de aanwezigheid van beide spelers op de training lijkt een snelle rentree niet uitgesloten.

Aan het rijtje met licht geblesseerde spelers kan sinds kort ook Thulani Serero worden toegevoegd. De Zuid-Afrikaan heeft net als Daley Blind last van liesklachten, en kon daardoor niet meespelen met zijn land. Het is nog onduidelijk of de middenvelder van Ajax op tijd fit is voor zaterdag, wanneer Ajax het opneemt tegen PEC Zwolle in de eigen Amsterdam ArenA.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/geblesseerden-haken-weer-aan-bij-groep/