De telefoon van Overmars staat roodgloeiend

Bron: ajax1.nl

De voorspelling van directeur voetbalzaken Marc Overmars lijkt te gaan kloppen. In de laatste week dat de transfermarkt nog geopend is, krijgt Ajax het druk met beantwoorden van veel telefoontjes. Overmars zei afgelopen weekend nog dat de relatieve rust een ‘stilte voor de storm’ was.

Maandag stond de telefoon roodgloeiend bij de directeur. “Ik ben aan het bellen met Jan en alleman”, zegt Overmars in het Algemeen Dagblad. De voormalig Ajacied wil niet zeggen welke clubs aan de telefoon hingen. Het ligt voor de hand dat de meeste telefoontjes over Toby Alderweireld en Christian Eriksen gaan. De Belg en de Deen maken de meeste kans op een vertrek. Mogelijk haalt Ajax dan alsnog Lerin Duarte van Heracles Almelo binnen.

Atlético Madrid heeft al een eerste bod gedaan, maar kunnen niet in één keer aan de 7,5 miljoen euro voldoen. Ajax wil echter het volledige bedrag direct kunnen bijschrijven, wil niet afhankelijk zijn van eventuele bonussen en eist een bankgarantie. Zowel Alderweireld als Eriksen hebben nog een contract tot de zomer van 2014.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-telefoon-van-overmars-staat-roodgloeiend/