Alderweireld bereid te luisteren naar Spartak

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Toby Alderweireld staat in de belangstelling van de Russische topclub Spartak Moskou. Die club zou al een bod bij Ajax hebben uitgebracht. Waar eerder in de media kwam dat de Belgische verdediger had gezegd niet naar de Russische competitie te verkassen, zegt hij nu tegen De Telegraaf dat hij niet op voorhand ‘nee’ zal zeggen.

„Ik heb altijd gezegd dat ik elke optie heel serieus zal bekijken. Ik zeg op voorhand zeker geen nee, maar ook nog geen ja. Het hangt van de aanbieding af”, aldus de Belg. Hij benadrukt wel dat hij niet alleen voor het geld zal kiezen. „Wie me kent, weet dat ik nooit alleen voor het geld zal kiezen, maar er kan een totaalplaatje voorbij komen, dat je gewoonweg niet kun weigeren. En Spartak is natuurlijk geen misselijke club.”

Alderweireld heeft bij Ajax nog een contract tot 2014, dus als de Amsterdammers nog wat aan hem willen verdienen moeten ze hem nu of in de winterse transferperiode verkopen. Naar verluidt is de vraagprijs van de Belg zo’n 7 of 8 miljoen euro. Eerder was Norwich City al bereid dat bedrag op te hoesten, maar de verdediger zelf wees die club af.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/alderweireld-bereid-te-luisteren-naar-spartak/