De Boer tevreden in Oostenrijk

Bron: www.ajaxupdate.nl

Frank de Boer is met een bijna complete selectie op trainingskamp in Oostenrijk. Dat stemt de Ajax-trainer tevreden, omdat hij nu richting een basisteam kan gaan werken. Alle randvoorwaarden zijn in ieder geval aanwezig, tot genoegen van de oefenmeester.

“Goede faciliteiten, het weer werkt mee, het trainingsveld ziet er hartstikke goed uit, hotel is fantastisch. Op fietsafstand is het trainingsveld te bereiken. Alle ingrediënten zijn er om er een fantastisch trainingskamp van te maken”, zegt De Boer tegenover Ajax TV. “Hier staat een blij mens”

“Het is belangrijk dat we een bepaalde basis neerleggen”, vervolgt de oefenmeester zijn verhaal. “Niet alleen op het fysieke gedeelte, ook het mentale gedeelte en het teamproces krijgen aandacht. Een basis die we in tien dagen gaan neerleggen.” Het fysieke gedeelte krijgt wel de meeste aandacht. “Meters maken. Trainingen zijn vaak langer dan gedurende het seizoen. De aderen moeten gaan doorstromen, het hart moet kloppen en ze moeten het ritme krijgen dat ze niet meer gewend zijn. Elke dag een stapje harder.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2013/07/de-boer-tevreden-in-oostenrijk/

Gegevens