Ryan Babel: “Ik houd alle opties open”

Bron: ajax1.nl

Ryan Babel kwam dit seizoen terug naar Amsterdam om een transfer naar een Europese topclub af te dwingen. Mede door blessureleed lukte het hem niet direct zich in de kijker te spelen. Toch pakte hij zijn eerste titel in Amsterdamse dienst.

“Het was een seizoen met twee gezichten”, analyseert de aanvaller van Ajax tegenover Eredivisie Live. “Ik begin goed en word goed opgevangen door het team. Daarna kom ik goed in mijn ritme. Helaas raakte ik daarna geblesseerd, waardoor ik een grote periode van de competitie moest missen. Dat was heel zwaar, al heeft het team het in die periode aardig gedaan.”

“Toch vroeg ik mezelf bij de wedstrijden die we niet wonnen af: had ik kunnen helpen?”, is Babel openhartig. “Dan baal je enorm. Ik ben dankbaar dat ik er nu weer bij mag zijn. Ik heb ook een klein steentje kunnen bijdragen.”

Over zijn toekomst blijft Babel op de vlakte. “Volgende week is er nog één wedstrijd. Daarna ga ik goed analyseren wat het beste is voor mijn carrière. Ik houd alle opties open. Als een langer verblijf beter is voor mijn carrière, dan blijf ik gewoon.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ryan-babel-ik-houd-alle-opties-open/