Voorbeschouwing AJAX-Willem II

Bron: www.afca.nl

Na de prima overwinning in Breda op NAC kan AJAX het kampioenschap zondagmiddag in de eigen Arena binnenhalen. Helaas heeft de burgemeester van Amsterdam besloten dat de viering op de dag zelf bij de Arena moet gebeuren, meer hierover elders op de site.Iedereen is ervan doordrongen dat dit het kampioenschap is van trainer Frank de Boer. De coach bleef -ondanks grote druk van buitenaf en wisselende resultaten- trouw aan zijn speelwijze en uiteindelijk brengt dit hem het derde kampioenschap in 2,5 jaar trainerschap: een prestatie van formaat.

Eerst moet echter nog gewonnen worden van hekkensluiter Willem II. Op zich moet dat mogelijk zijn daar Ajax veel meer kwaliteit heeft dan de Tilburgers, maar het moet er tijdens de wedstrijd nog wel uitkomen. Ongetwijfeld zal Willem II zich ingraven teneinde zo lang mogelijk de nul te houden, een speelwijze die dit seizoen af en toe tot succes heeft geleid. De thuisploeg dient dus geduldig te zijn en te wachten op de kansen die uiteindelijk wel zullen komen. Belangrijk is wel om 100% geconcentreerd aan dit duel te beginnen in een -naar verwachting- kolkende Arena. Wij zijn er helemaal klaar voor!!

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-ajax-willem-ii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-ajax-willem-ii

Gegevens