Voorbeschouwing ONS Sneek-AJAX (UPDATE)

Bron: www.afca.nl

Voor de volgende ronde in de beker moeten we dit keer naar Sneek, waar ONS de volgende tegenstander is. De 80-jarige amateurclub komt tegenwoordig uit in de Zaterdag Hoofdklasse C en draait daar een prima seizoen tot nu toe, resulterend in een tweede plaats (op doelsaldo).

De BVO Ajax heeft voor zover ik weet nooit tegen ONS gevoetbald, maar de Ajax amateurs oefenden een paar seizoenen geleden twee keer tegen de Friezen en wonnen toen met 0-5 en 3-1. In de bekerontmoeting van morgenavond zal er ongetwijfeld meer tegenstand geboden worden, zeker omdat trainer Frank de Boer enkele basiskrachten rust zal gunnen: Niklas Moisander, Ricardo van Rhijn, Christian Poulsen, Kenneth Vermeer en Siem de Jong reizen niet mee naar Sneek. Meestal een teken dat de wedstrijd bij de technische staf minder leeft dan -later we zeggen- de klassieker van afgelopen zondag. We zijn dus benieuwd hoe dit zal aflopen…..

UPDATE:

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-ons-sneek-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-ons-sneek-ajax