Succesvol Vrouwenelftal wint opnieuw

Het Vrouwenelftal van Ajax heeft vrijdagavond ook haar tweede competitieduel gewonnen. In Utrecht wonnen de dames met 1-3 van FC Utrecht. Desiree van Lunteren maakte twee van de drie doelpunten. “We mogen niet klagen over de seizoensstart nee. In beide wedstrijden waren we bovendien de betere ploeg,” vertelt trainer Ed Engelkes op Ajax.nl.

Naast Van Lunteren, die een penalty succesvol benutte en scoorde op aangeven van Eshly Bakker, trof ook Linda Bakker het doel. De vrouwen hebben een duidelijk antwoord gegeven op de achterstand van 1-0, die ze opliepen in de negende minuut. De doelpunten aan Ajax’ zijde werden gemaakt in de 29e, 40e (penalty) en 73e minuut.

Volgende week spelen de Ajax Vrouwen uit tegen FC Twente.