Armenteros wil zich verder ontwikkelen bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Heracles Almelo-spits Samuel Armenteros hoopt de overstap te maken naar Ajax. De Amsterdammers hebben contact gehad met de Almelose club, maar tot een akkoord is het tot dusver niet gekomen.

“Ik heb hier drie mooie jaren gehad en heb alles aan Heracles te danken. Ik ben nu 22 jaar oud en heb twee volle seizoenen als basisspeler achter de rug. Ik wil me graag verder ontwikkelen. Ajax is een stap omhoog. Ze zijn kampioen geworden en spelen Champions League. We worden allemaal geboren als mensen en net als ieder ander wil ik de top bereiken”, zegt de aanvaller in De Telegraaf, wiens contract volgend jaar zomer afloopt.

Nadat Telesport berichtte over de Amsterdamse interesse, is de aanvaller non-stop bestookt met vragen over een eventueel vertrek. Armenteros hoopt, maar houdt, vanwege het grote verschil tussen vraagprijs en bod, een slag om de arm.

“Heracles weet vast wel wat ze voor me kunnen vragen. Maar als ze me nu verkopen, houden ze er nog wat aan over. Volgend seizoen loop ik gratis de deur uit”, aldus Armenteros.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/armenteros-wil-zich-verder-ontwikkelen-bij-ajax/