“Eriksen misschien nog niet klaar voor Milan”

Bron: ajax1.nl

Hoewel zijn cliënt Christian Eriksen nog volledig gericht is op de titelstrijd wilde zaakwaarnemer Martin Schoots vandaag toch ingaan op enige transfergeruchten omtrent de jonge Deen. Dat meldt de Italiaanse website Calciomercato. Eriksen staat immers in de belangstelling van vele Europese clubs en eerder al wees de middenvelder Manchester City af als nieuwe werkgever.

Dit meldde Schoots in een korte verklaring aan de website. “Op dit moment speelt Ajax voor de titel en wil ik Eriksen niet onder druk zetten met mogelijke transfers. We hebben al wel clubs afgewezen, onder meer Manchester City.” Ook vraagt Schoots zich af of een transfer überhaupt wel een verstandige keuze is.

Want Italiaanse media speculeren al enige tijd over AC Milan als mogelijke nieuwe werkgever. Ook Schoots doet nauwelijks ontkennende uitspraken hierover. “Milan is een interessante optie en een stap vooruit voor Christian. Ik weet niet of hij klaar is voor zo’n competitie, maar hij heeft zeker de kwaliteiten om overal te presteren. Op dit moment is zijn taak echter om te groeien bij Ajax.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/eriksen-mischien-nog-niet-klaar-voor-milan/