Blind: ”Het gaat nu allemaal lekker”

Bron: ajax1.nl

Daley Blind kreeg te maken met een stelling, wat hij vreemd vond. Tijdens een interview vroeg een verslaggever van AT5 of zijn vorm te maken had met het vertrek van zijn vader, Danny Blind, bij Ajax.

“Ik slaap heel goed, maar dat is eigenlijk niet anders dan anders. Ik slaap eigenlijk altijd wel goed”, begon Blind. Wel erkende de linkspoot een mindere periode te hebben gehad. “Ja, het gaat nu allemaal lekker en we staan er als team goed voor. Voor mezelf is het ook lekker om weer elke wedstrijd te spelen. Dus het gaat nu allemaal lekker en dat hoop ik zo lang mogelijk vast te houden.”

Waar het niveauverschil vandaan komt weet Blind niet exact te vertellen. “Ik denk kleine dingetjes, misschien toch het vertrouwen en het team gaat een beetje lopen. En met Jan (Vertonghen, red.) ging het ook goed en kreeg ik meer vertrouwen, met opkomen en aanvallend meedoen. Wat ook lekker is met Aissati, die ruimte voor me maakt. Dat speelt allemaal mee. Nu gaat het goed en echt een verklaring kan ik er niet voor geven.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/blind-het-gaat-nu-allemaal-lekker/