Lex Immers geeft ADO veel kans tegen Ajax

Bron: ajax1.nl

De thuiswedstrijd tegen Ajax is voor ADO Den Haag het hoogtepunt van het jaar. Aanvoerder en Hagenees Lex Immers kijkt dan ook uit naar de confrontatie van komende zondag. Hij denkt dat zijn ploeg in staat is om de winning streak van de Amsterdammers te doorbreken. “Ik heb er veel vertrouwen in dat we zondag een goed resultaat gaan boeken.”

“Bij ons hoef je niemand te motiveren voor die wedstrijd”, geeft hij aan in gesprek met Voetbal International. Vorig jaar scoorde de middenvelder annex spits, en was hij dus medeverantwoordelijk voor de 3-2 nederlaag die Ajax leed in Den Haag. Ook dit jaar ziet hij genoeg kansen. “We moeten proberen Ajax vanaf de eerste minuut met de rug tegen te muur te zetten. Dan zijn ze kwetsbaar.”

“FC Utrecht heeft dat eerder bijvoorbeeld aangetoond”, vervolgt hij. “En wijzelf ook tijdens het uitduel in de Arena. De openingsfase was voor ons, maar helaas kreeg Ramon Leeuwin toen al snel de rode kaart.” In dat duel liep Ajax uiteindelijk uit naar een comfortabele 4-0 zege, al had het het lange tijd lastig om de wedstrijd te beslissen. “Maar met elf man was het echt anders gelopen”, verzekert Immers.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/lex-immers-geeft-ado-veel-kans-tegen-ajax/