Ferguson: “Hier van onze beste kant laten zien”

Bron: ajax1.nl

Het moge duidelijk zijn: Manchester United is niet naar Amsterdam gekomen voor een potje campingvoetbal. Sir Alex Ferguson benadrukt vandaag nog maar eens dat, ondanks zijn eerdere uitlatingen, hij de Europa League wel degelijk als een grote uitdaging ziet. “We willen net als Ajax en Bayern München alle verschillende Europese bekers winnen. Wij zijn aan onszelf verplicht om ons hier van onze beste kant te laten zien.”

The Mancunians, tweede in de Premier League, zullen donderdag in ieder geval aantreden zonder de geblesseerde Nemanja Vidic, Chris Smalling, Dimitar Berbatov en Ryan Giggs. Patrice Evra krijgt van de coach de gelegenheid om de gebeurtenissen met ex-Ajacied Luis Suarez van het afgelopen weekend te laten bezinken, maar verder is iedereen beschikbaar.

De coach laat verder via de officiële kanalen van Ajax weten dat hij de club hoog heeft zitten. “Ajax kent een prachtige historie. Ze hanteren altijd dezelfde aanvallende speelstijl, hebben veel grote spelers voortgebracht en een reeks aan prijzen gewonnen. Het probleem voor Ajax is dat de beste spelers altijd snel en vaak op jonge leeftijd de club verlaten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ferguson-hier-van-onze-beste-kant-laten-zien/