El Hamdaoui traint mee met het eerste van Ajax

Bron: ajax.neiuwslog.nl

Miralem Sulejmani lijkt weer volledig hersteld te zijn van eenlichte beschadiging aan zijn meniscus. De Servische aanvaller traindemaandagmiddag weer volledig mee met het eerste elftal vanAjax. Opmerkelijk was datMounir El Hamdaoui (samen met de rest van JongAjax) ook mee trainde met heteerste elftal vanAjax.

Afgelopen zondag maakte Sulejmani al enige minuten bijAjaxmet een invalbeurt tegen FC Utrecht (0-2 verlies). Eerder werdgedacht dat Sulejmani vanwege een lichte beschadiging aan zijn meniscus enkeleweken rust nodig zou moeten hebben en wellicht zelfs onder het mes zou moeten.De medische staf vanAjax acht zowel de rust alsde operatie nu echter niet meer nodig.

Saillant detail van de maandagtraining vanAjax1 was dat JongAjax mee trainde, watbetekende dat banneling Mounir El Hamdaoui ook onder toeziend oog vanhoofdtrainer Frank de Boer meedeed. Of de twee kemphanen ook over een eventueleverzoening hebben gepraat, nu de transfer van El Hamdaoui in het water isgevallen, is niet bekend.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114707/El_Hamdaoui_traint_mee_met_het_eerste_van_Ajax.html