Update: aanmelding Ajax – AZ tijdelijk stil

Bron: ajax1.nl

Het voorstel van Ajax om kinderen tot en met 12 jaar gratis naar het bekerduel Ajax – AZ te laten gaan wordt ontzettend goed ontvangen. Enkele uren na het publiceren van de aanmeldingsformulieren ontving Ajax al ruim 8.000 aanmeldingen. Het gaat hierbij om groepen kinderen met een begeleider. Dinsdag stemde de KNVB in met het voorstel van Ajax om alleen kinderen met begeleiders in de Arena te laten, om een spookachtige sfeer te voorkomen.

“Een leeg stadion is sfeerloos”, vertelt De Boer op de officiële site vanAjax. “Helemaal grote stadions zoals de ArenA. Ik juich het daarom toedat er nu in elk geval kinderen naar binnen mogen.” Kinderen kunnen nog worden aangemeld tot vrijdag 13 januari 17;00. Aanmelden kan via www.ajax.nl.

Update: Ajax heeft de kaartverkoop tijdelijk stilgelegd. Men kan de vele vraag niet meer aan. De club heeft al bijna 15.000 aanmeldingen van scholen en sportverenigingen binnen. De website van de Amsterdammers is zelfs een tijd uit de lucht geweest door de grote online verkeersstroom.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-az-razend-populair-onder-kinderen/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Kaartverkoop, KNVB
Trainers: Frank de Boer