Crisismanager Sturkenboom neemt vakantie

Bron: ajax1.nl

Martin Sturkenboom, algemeen directeur ad interim bij Ajax, is al enige tijd op vakantie. De Utrechter vertrok op de avond van Ajax-AZ en keert pas in de loop van deze week terug. Waarschijnlijk gaat het om een reeds geplande vakantie, die Sturkenboom niet wilde annuleren.

Dat Sturkenboom juist nu op vakantie gaat, is opmerkelijk te noemen. Midden november werd hij nog halsoverkop aangesteld, omdat Ajax per direct sturing op de werkvloer nodig zou hebben. Er moest met grote nood iets gebeuren om de ‘organisatorische problemen’ op te lossen, meende Ten Have. Na een maand heeft de Utrechter blijkbaar al deze ‘problemen’ opgelost en kan hij rustig op zijn lauweren gaan rusten. De problemen waren dus niet zo nijpend en zorgelijk als eerder werd gesteld.

Of de Utrechter moet een superman zijn. Daar complimenteerde Johan Cruijff hem al mee: “Met het feit dat hij een superman is”, zei Cruijff. “Hij is net in dienst, komt nooit op De Toekomst en binnen enkele dagen heeft hij al besloten wie niet deugt. Waar bemoeit die man zich mee?”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/crisismanager-sturkenboom-neemt-vakantie/