MORGEN: AZ thuis

Bron: www.vak410.nl

Morgen vind er weer een corteo plaats, hierbij  verzoeken we iedereen nogmaals om veilig om te gaan met het eventueel afsteken van vuurwerk. Dit om ongelukken, die bij de vorige corteo hebben plaatsgevonden, te voorkomen.  Knalvuurwerk mag thuis blijven.

LET HIEROP AUB, WANT ANDERS IS HET DE LAATSTE KEER DAT WE EEN CORTEO GAAN ORGANISEREN !

Ook op het filmen met telefoons zal extra scherp opgelet worden. Ten eerste hoor je hier niet bezig te zijn tijdens het ondersteunen van je club en ten tweede heeft VAK410 eigen mensen die filmen en foto's maken. Mocht er toch gefilmd worden of onverantwoord vuurwerk worden afgestoken dan zal hier tegen worden  opgetreden!

Als laatste, morgen spelen we de laatste wedstrijd van het jaar 2011, het is een bewogen jaar geweest met als hoogtepunt het 30ste kampioenschap. Echter heeft dit jaar ook weer dieptepunten gekend waaronder verschillende verliezen binnen onze fanatieke supportersgeleding. Onder andere Sven is ons dit jaar helaas ontvallen, overmorgen zou hij 42 jaar zijn geworden. Hier zal morgen dan ook tijdens de wedstrijd stil bij worden gestaan. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/node/1268

Gegevens

Clubs: AZ Alkmaar