“Kaká sowieso basisspeler tegen Ajax”

Bron: ajax1.nl

Aankomende woensdag moet Ajax het opnemen tegen Real Madrid. De Koninklijken zijn al geplaatst en met het oog op volgend weekend, waarin de Madrilenen tegen Barcelona moeten spelen, wordt een B-ploeg verwacht. Helaas is de B-ploeg van Real Madrid ook vol supersterren, zoals Kaká, die volgens Mourinho zeker zal spelen.

“Kaká speelt woensdag zo lang als hij kan”, aldus Mourinho op de website van VI. “Hij kan dan weer wennen aan de dynamiek van ons team. Voor zijn blessure was hij immers zeer belangrijk voor de ploeg.” De Braziliaanse superster komt terug van een kuitblessure en speelde afgelopen weekend als invaller ook al 10 minuten.

Volgens Di Maria, die waarschijnlijk ook op speelminuten kan rekenen, zal de Champions League-wedstrijd geen oefenpartijtje worden. “We zijn weliswaar klaar voor Barcelona, maar denken nog niet aan die wedstrijd”, stelt de Argentijnse buitenspeler die niet meer altijd in de basis staat. “We richten ons nu nog op Ajax, pas daarna verleggen we de focus op Barcelona.”

Foto: afdb – Oscar

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/kaka-sowieso-basisspeler-tegen-ajax/