Ledenraad reageert vandaag op RVC

Bron: ajax1.nl

Afgelopen dagen werd er wederom een episode aan de soap Ajax toegevoegd. Na het verzoek van de ledenraad aan de Raad van Commissarissen om af te treden, reageerde RvC-voorzitter Steven ten Have met de vraag of het bestuur van de Amsterdamse club hem een toelichting kan geven op het verzoek. Vandaag zal het bestuur zich buigen over de kwestie. Dat staat op Elf Voetbal.

Eerder liet Ten Have al weten zich te verbazen over de gang van zaken. “Rob Been jr. belt me en vraagt na een onsamenhangend verhaal of ‘wij de eer aan onszelf willen houden’. Dat kan bijna niet waar zijn”, aldus Ten Have in het AD. Rob Been jr., lid van het interim-bestuur, doet in een concurrerende krant zijn zegje.

“Ten Have heeft mij als interim-bestuurder schriftelijk verzocht meer informatie te verstrekken omtrent het besluit en de achtergronden van het besluit van de ledenraad. Met mijn collega-bestuurders Ernst Ligthart en Roger van Boxtel zal ik me daar vandaag over buigen en de rvc vervolgens die gevraagde toelichting geven. Nee, ik heb hierover verder geen mening”, aldus Been jr. tegenover De Telegraaf.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ledenraad-reageert-vandaag-op-rvc/