Nicolae Mitea hoopt op terugkeer naar Nederland

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Nicolae Mitea heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer in Nederland. De ex-Ajacied speelt op het moment voor het Roemeense Petrolul Ploiesti, maar vanwege financiële perikelen verwacht Mitea dat zijn contract deze week ontbonden wordt. Hij is al twee maanden niet betaald door de club en dat doet de 26-jarige flankspeler weer verlangen naar Nederland.

“In Nederland was iedereen eerlijk en werd ik gewaardeerd om wie ik was. Nog altijd volg ik de Eredivisie op televisie en internet. Het zou voor mijn carrière geweldig zijn om weer in Nederland te spelen.”

Mitea laat weten zeer teleurgesteld te zijn in zijn huidige club Petrolul Ploiesti. “Ik ben teleurgesteld in de club. Ze waren gepromoveerd en hadden hele mooie verhalen. Uiteindelijk kwamen ze geen enkele beloften na en wacht ik al twee maanden op mijn geld. Ik wil er nu alles aan doen om terug te keren in Nederland”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114553/Nicolae_Mitea_hoopt_op_terugkeer_naar_Nederland.html