Ajax wees Been jr. af

Bron: ajax1.nl

Ajax zag af van benoeming Rob Been jr. als directeur vanwege zijn zakelijk verleden. Dat twittert sportverslaggever Pim Overbeeke donderdagavond. Marco van Basten is op een paar details na rond. Ajax Showtime sprak kort met Overbeeke.

Deze week liet Been in De Telegraaf weten zelf af te zien van die functie en wilde zijn besluit niet nader toelichten. Nu wordt duidelijk dat Ajax in hem geen kandidaat meer zag. Zakelijke problemen spelen hierbij een rol. Been heeft dus niet afgezegd, maar hij is afgewezen door Ajax.

Ajax Showtime belde met Overbeeke naar aanleiding van zijn tweet: ‘De samenwerking tussen Been jr. en Ajax was bijna in kannen en kruiken, maar na onderzoek bleek de mogelijk opvolger van Rik van den Boog niet meer in beeld voor de functie’, zegt Overbeeke tegen AjaxShowtime.com.

Van Basten op paar details na rondOp de vraag hoe de stand van zaken rondom Marco van Basten is antwoordde Overbeeke: ‘Van Basten is op een paar details na rond met Ajax. Cruijff en Van Basten kunnen het goed met elkaar vinden’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-wees-jr-af/