Assaidi: ‘El Hamdaoui wordt schandalig behandeld bij Ajax’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Oussama Assaidi heeft behoorlijk wat te klagen over Ajax. De aanvaller van sc Heerenveen vindt het niet eerlijk hoe de Amsterdammers omgaan met spits Mounir El Hamdaoui. De Marokkaanse aanvallers kennen elkaar van de nationale ploeg.

“Ajax gaat schandalig om met Mounir”, liet Assaidi weten aan NUsport. “Dat ze hem in het tweede laten voetballen is respectloos. Mounir heeft altijd in de Eredivisie gespeeld en nu moet hij ineens met jongens spelen die alles nog moeten bewijzen. Terwijl ik zeker weet dat hij voor Ajax 1 nog van waarde kan zijn. Hij speelt met mij in het nationale elftal van Marokko en ik zeg je: hij is een fantastische voetballer en een fantastisch mens.”

“Een blinde ziet dat Mounir klasse heeft. Ik denk dat Ajax hem op dit moment heel goed kan gebruiken. Hij is echt geen mindere spits dan Kolbein Sigthórsson of Siem de Jong en ook geen mindere linksbuiten dan Derk Boerrigter. Mounir beschikt over zó veel kwaliteit. Gelukkig is hij mentaal sterk. Denk maar niet dat Ajax hem mentaal kapot kan krijgen”, aldus Assaidi over El Hamdaoui.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114375/Assaidi___El_Hamdaoui_wordt_schandalig_behandeld_bij_Ajax_.html