Ajax en Van der Wiel praten over nieuw contract

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Gregory van der Wiel gaf afgelopen woensdag aan het prima naar zijn zin te hebben bij Ajax. De Oranje-international gaf aan zich op zijn plek te voelen in Amsterdam en open te staan voor het verlengen van zijn contract. Trainer Frank de Boer ziet een kans en wil dan ook snel om de tafel.

“We zijn met Gregory in de slag om over contractverlenging te praten”, zei de trainer van Ajax in een reactie op de uitspraken van Van der Wiel. “Hij is de beste rechtsback van Nederland. Als je kans hebt om die te behouden, moet je dat altijd doen.”

Van der Wiel flirtte vorig jaar zomer openlijk met een transfer naar het buitenland. Transfers naar Bayern München en Chelsea liepen op niets uit en zorgden er voor dat Van der Wiel in Amsterdam bleef. De komst van De Boer en het winnen van de landstitel hebben de liefde tussen Van der Wiel en Ajax nieuw leven ingeblazen. De huidige verbintenis van de geboren Amsterdammer loopt af in de zomer van 2013.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114365/Ajax_en_Van_der_Wiel_praten_over_nieuw_contract.html