Eriksen weigert topaanbieding van Manchester City

Bron: ajax.bliep.nl

Manchester City wil zich graag versterken met Christian Eriksen. Dat meldt De Telegraaf zaterdag. De aanvallende middenvelder van Ajax prijkt hoog op het verlanglijstje van de Engelsen.

De steenrijke voetbalclub wil de Deen graag naar Engeland halen. De scouting is er van overtuigd dat Eriksen in de toekomst één van de bepalende spelers binnen het team van City kan worden. Een eerste poging om Eriksen los te weken bij Ajax mislukte. Ondanks een vet contract, wees Eriksen de belangstelling van de club van de hand.

“Christian vindt het een eer dat één van de grootste clubs ter wereld bij hem uitkomt en in hem een grote speler ziet”, zegt zijn agent Martin Schoots in de krant. “Maar zijn gevoel is op dit moment nog niet goed om een transfer naar Manchester City te maken. Het gaat eerst om het gevoel en pas daarna om het geld. Het zegt iets over de wijze waarop Christian zijn carrière wil opbouwen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114313/Eriksen_weigert_topaanbieding_van_Manchester_City.html