‘Ajax opent onderhandelingen met Alexander Milosevic’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax maakt serieus werk van de komst van Alexander Milosevic. De Amsterdammers zouden reeds hebben gesproken met diens club AIK Solna en de speler zelf, meldt het doorgaans goed ingevoerde Aftonbladet.

De negentienjarige Milosevic is een centrale verdediger en staat te boek als één van de grootste talenten van Zweden. Hij werd al met clubs als Arsenal en Liverpool in verband gebracht, maar nu lijkt Ajax de beste papieren te hebben voor het talent.

Goran Milosevic, vader en zaakwaarnemer van Alexander, bevestigt dat er veel belangstelling voor de mandekker. “Alexander hoeft niet weg. Als het tot een overgang komt, zal hij naar een betere club gaan. Maar hij heeft het goed naar zijn zin bij AIK en kan ook veel leren door hier te spelen.”

Milosevic werd onlangs ook al in verband gebracht met PSV. De Eindhovenaren zijn al een tijdje op zoek naar versterking voor de defensie en lieten het AIK-talent bekijken door scouts.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114282/_Ajax_opent_onderhandelingen_met_Alexander_Milosevic_.html

Gegevens