Demy de Zeeuw direct aanvoerder bij Spartak Moskou

Bron: ajax.bliep.nl

Demy de Zeeuw heeft bij Spartak Moskou zijn officieuze debuut gemaakt. Daarbij kreeg de Oranje-international als invaller in het oefenduel met het Roemeense Vaslui zelfs direct de aanvoerdersband om zijn arm, zo weet Voetbal International. De oud-Ajacied kon echter niet verhelpen dat zijn nieuwe werkgever met een 0-3 nederlaag fors onderuit ging.

De Zeeuw bereidt zich met Spartak momenteel in Oostenrijk voor op het tweede deel van de Russische competitie. De 28-jarige middenvelder maakte in de oefenwedstrijd als invaller bij een 0-2 achterstand zijn opwachting in de 62ste minuut.

In Moskou heeft De Zeeuw voor driejarig contract getekend. Met zijn transfer is naar verluidt een bedrag van zes miljoen euro gemoeid. Onlangs sprak De Zeeuw al uit met zijn ploeg voor de titel te willen gaan. Een lastige opgave aangezien Spartak halverwege het seizoen de zevende plaats bezet op de ranglijst, op tien punten afstand van koploper CSKA Moskou.

Wed GRATIS €50 op de Tour de France! Schrijf je nu in!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114242/Demy_de_Zeeuw_direct_aanvoerder_bij_Spartak_Moskou.html