'AC Milan bereidt topbod voor op Eriksen'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

AC Milan is van plan de selectie de komende seizoenen flink te verjongen en heeft daarbij zijn oog laten vallen op Christian Eriksen. De aanvallende middenvelder van Ajax moet een van de steunpilaren gaan worden in Milaan, weet Corriere Dello Sport.

De interesse van AC Milan in Eriksen is niet nieuw. De Italiaanse topclub was onder de indruk geraakt van de Deen tijdens de 0-2 overwinning van Ajax in en tegen Milaan in december van het vorige jaar. De clubleiding van de Milanezen zochten toen al voorzichtig contact met Ajax, maar werd nimmer concreet.

Daar zou deze zomer verandering in moeten komen. Milan wil het talent per se overnemen en denkt dat een bedrag van rond de twintig miljoen euro genoeg zal zijn. De kans dat Ajax Eriksen nu al van de hand wil doen lijkt klein. Trainer Frank de Boer hecht veel waarde aan diens aanwezigheid en zal eisen dat de Deen nog minimaal een seizoen in Amsterdam blijft.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114216/_AC_Milan_bereidt_topbod_voor_op_Eriksen_.html