Jol nieuwe trainer Fulham

Bron: ajax1.nl

Na een half jaar een werkloosheidsuitkering te hebben mogen opstrijken heeft Martin Jol weer een club gevonden. Fulham is de nieuwe werkgever van Jol.

Jol was de afgelopen twee seizoenen de trainer van Ajax, al zat hij het laatste seizoen maar tot eind november op de bank. In zijn eerste seizoen bij de Amsterdamse club kende hij een geweldig jaar. Ajax werd weliswaar tweede, maar het puntenaantal dat werd behaald zou normaliter ruim voldoende zijn geweest voor het kampioenschap. Tevens oogste Jol veel lof voor het goede en dominante spel van zijn ploeg, dat veel wedstrijde met grote cijfers wist te winnen.

Het seizoen daarna lukte het Jol echter niet om zijn ploeg op dezelfde voet door te laten spelen. Hoewel de grote spelers, op Pantelic na, bleven en hij ook Mounir El Hamdaoui mocht verwelkomen, werd het voor Jol een rampseizoen. Ajax verloor wedstrijden, maakte een futloze indruk en het spel leek meer op een rugbytacktiek dan het bekende dominante Ajax-spel. Eind november besloot Jol op te stappen “in het belang van Ajax”.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/jol-nieuwe-trainer-fulham/

Gegevens