Ajax wordt gehuldigd op Museumplein

Bron: ajax1.nl

Bij een eventueel kampioenschap wordt Ajax gehuldigd op het Museumplein, zo meldt AT5. Ajax moet winnen van Twente om de felbegeerde schaal in Amsterdam te houden. De Tukkers echter hebben genoeg aan een gelijkspel om de schaal voor de tweede keer op rij mee te nemen naar het oosten.

De spelersbus zal rond 19:00 arriveren op het Museumplein. De huldiging zal daarna plaatsvinden met ongeveer 35.000 Ajacieden, zo verwacht de gemeente. De vraag of er grote schermen worden opgehangen kunnen we (nog) niet beantwoorden. We zullen het u ongetwijfeld melden wanneer we het wel weten.

Dit jaar zal te boek komen te staan als een slecht jaar voor veel clubs uit de Eredivisie. De kampioen zal dan ook worden herinnerd als een kampioen van de armoede, aangezien niemand zijn werkelijke niveau heeft gehaald. Desalniettemin hunkert iedereen naar de derde ster die hoort bij het dertigste kampioenschap. Wij roepen daarom iedereen op om zondag naar Amsterdam te komen en op te staan voor de club waarvan je houdt.

Foto: Afdb ~ Oscar

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-wordt-gehuldigd-op-museumplein/