”Kenneth heeft ons er doorheen gesleept”

Bron: ajax1.nl

Trainer Frank de Boer was vanmiddag na de benauwde zege van Ajax op NEC (1-2) vooral tevreden met het optreden van doelman Kenneth Vermeer. ,,Hij heeft ons met fantastische ingrepen gered”, zei de voormalig assistent van bondscoach Bert van Marwijk bij Oranje.

,,Kenneth heeft er ons in de eerste helft doorheen gesleept”, vervolgde De Boer. ,,Daarbij mogen we NEC natuurlijk op onze knieën danken dat ze voor rust slechts eenmaal scoorden. Ik kan niet verklaren hoe het kwam. Maar we begonnen heel slecht. We waren steeds te laat en liepen daardoor voortdurend achter de feiten aan. Na rust hebben we het wel goed gedaan en hadden wij uiteindelijk nog ruim moeten winnen. Maar we hadden bij rust natuurlijk al ruim op achterstand kunnen staan.” Aldus het AD.