Vertonghen: "Gelekte verhalen kloppen niet"

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajacied Jan Vertonghen reageert met verbazing over de 'gebeurtenissen' uit de Ajax-kleedkamer die de afgelopen dagen hun weg naar de media vonden. "Het is onzin."

In de media verschenen diverse anekdotes over de gewezen spits Mounir El Hamdaoui. Hij zou Luis Suarez bij zijn geel hebben gepakt en trainer Frank de Boer hebben ondermijnd met cynische opmerkingen.

Vertonghen vindt de gelekte verhalen te gek voor woorden, zegt hij tegen AjaxLife. Bovendien zijn ze onwaar, meent hij. "Dat weet ik honderd procent zeker, ik was er zelf bij. Het is onzin, het klopt niet", zegt de verdediger. De Belg vindt het ook niet netjes dat ploegmaten lijken te lekken naar de media. Hij zegt dat dat tegen de afspraak is. "Ik snap ook niet hoe dat kan gebeuren."

Wat Vertonghen betreft keert El Hamdaoui spoedig terug in de selectie. "We zijn sterk als team en ik hoop dat Mounir er snel weer bijkomt. Want ik zie Mounir nog terugkomen, ja. Nee, bij de spelersgroep heeft hij het niet verbruid. Er is veel vertrouwen in hem", besluit hij.

De Boer maakte al bekend dat El Hamdaoui midweeks tegen Spartak Moskou opnieuw geen deel uitmaakt van de selectie. (tekst: Voetbalprimeur).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113860/Vertonghen___Gelekte_verhalen_kloppen_niet_.html