Eriksen gecharmeerd van Tottenham

Bron: ajax1.nl

De kans dat Ajax nog lang een beroep kan doen op de diensten van Christian Eriksen lijkt niet bijster groot. De Deense spelmaker heeft een aflopend contract en maakt de laatste weken een sterke indruk in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Tottenham Hotspur schijnt nadrukkelijke interesse te hebben in het contracteren van Eriksen. Daarentegen lijkt de sierlijke Ajacied een langer verblijf niet per se uit te sluiten.

De middenvelder laat in gesprek met ELF weten gevleid te zijn door de belangstelling van de Londense grootmacht: “Tottenham is een geweldige club. Ik weet van Jan Vertonghen dat het een mooie club is en het klinkt interessant, maar er is nog geen contact.”

Verder vertelt Eriksen: “Ik weet nog niet of ik Ajax ga verlaten. We weten meer over twee weken. Naar mijn weten zijn er nog geen onderhandelingen met Ajax of een andere club. Als er een mooie aanbieding komt van een andere club, zie ik dat als een mogelijkheid voor iets nieuws. Maar ik zou het ook niet erg vinden om te blijven.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/eriksen-gecharmeerd-van-tottenham/