Ajax en Sjaak Swart presenteren nieuw thuisshirt

Bron: ajax1.nl

Met ‘pure power’ heeft Ajax vrijdagochtend het nieuwe thuistenue gepresenteerd. Het betreft hetzelfde shirt als eerder al was uitgelekt. Inmiddels zijn ook de details op het shirt bekend. Zo bestaat de rode baan volledig uit kleine andreaskruisen uit het wapen van Amsterdam. Op de achterkant, onder de kraag, zijn de vier logo’s uit de clubhistorie van Ajax gedrukt. In het midden staat het huidige logo met drie sterren erboven.

De eerste keer dat het shirt gedragen zal worden, zal tijdens de jubileumwedstrijd van Sjaak Swart zijn. Het clubicoon mocht als eerste het shirt in ontvangst nemen en showen op De Toekomst. Op de mouw van het shirt dat deze wedstrijd gedragen zal worden, zit een logo met ‘Sjaak Swart, 75 jaar’. “Elke speler krijgt twee van deze ’limited edition’ shirts. Een om zelf te houden en een om te signeren voor de veiling voor de goede doelen”, aldus Swart.

Alle onderstaande foto’s zijn afkomstig van AjaxShop.nl. De gouden kampioensbadge en de officiële bedrukking zijn alleen via deze website en de Ajax Official Fanshop verkrijgbaar.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-en-sjaak-swart-presenteren-nieuw-thuisshirt/

Gegevens