De Boer: “Verder dan vorig jaar”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer vindt dat zijn ploeg verder is in vergelijking met vorig seizoen. Dat liet de coach van Ajax weten na het trainingskamp in Brazilië. Tijdens dit trainingskamp lieten de jeugdige Joël Veltman en Stefano Denswil een goede indruk achter op de oud-international. “Joel Veltman kan ik zo inzetten. Dat geldt ook voor Stefano Denswil”, zo liet De Boer weten.

“We zijn verder dan vorig jaar, de spelers voelen de automatismen beter aan. De afgelopen week was om het gevoel weer terug te krijgen waarmee we de eerste seizoenshelft geëindigd zijn tegen FC Utrecht. Ook al werd dat gelijk, daar zaten de beste fases in tot dusver in de competitie. Lef tonen en durven, dat wil ik constant zien en die lef zag ik tijdens de trainingspartijen in Rio de Janeiro ook terug. Dat geeft een heel goed gevoel, maar als je zondag tegen Feyenoord dramatisch zou spelen, is dat opeens weg”, zo besloot De Boer.

De coach liet weten tevreden te zijn over het trainingskamp in Zuid-Amerika. “Vorig jaar verloren we ook op het trainingskamp van Palmeiras. Toen is het ook goed gekomen”, zei De Boer met een knipoog na het verlies tegen Vasco da Gama.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/39330/