Stel je voor..

Bron: ajax1.nl

Stel je voor, dat ik deze week een column had geschreven. Stel je voor, dat ik had geschreven over Real Madrid, Dortmund of over FC Groningen. Stel je voor, dat ik enthousiast was geweest over het feit dat we de ‘poule des doods’ hebben overleefd en Europees overwinteren.

Stel je dan eens voor, dat spelers van de B1 van voetbalvereniging Nieuw-Sloten dit zouden lezen. Stel je dan eens voor, hoe ik me zou voelen als ze mijn column leuk zouden vinden. Stel je voor, dat ze er om zouden moeten lachen! Stel je voor, dat ze zouden zeggen: “Hij is goed man, deze kolom”. Stel je voor, dat ze ook Ajaxsupporter zijn!

Stel je voor, dat jouw vader uit je leven wordt weggerukt, omdat er een B1 van Nieuw-Sloten bestaat. Stel je voor, dat ze tegen jouw grensrechter, leider of scheidsrechter zeggen nadat ze hem te grazen hebben genomen: “Nog een plezierige dag.” Terwijl er door hun toedoen geen volgende dag meer is! Als je dit allemaal niet begrijpt, dan begrijp je ook niet waarom er deze week geen wekelijkse column is.

Als je je dit wel kan voorstellen, dan heb ik je volgende week weer graag als lezer van mijn column.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/stel-je-voor/