Ajax onderuit tegen Paderborn: 2-5

Ajax heeft de tweede oefenwedstrijd tijdens de trainingsweek in De Lutte met 2-5 verloren van SC Paderborn. Al na twee minuten wist Obermair te scoren maar het was Ihattaren die Ajax n0g voor rust op een 2-1 voorsprong bracht. Na de thee zakte de hele jonge ploeg door het ijs en Paderborn maakte daar gretig gebruik van. Schreuder liet in de tweede helft slechts vier spelers staan (Gorter, Pierie, Regeer en Ihattaren) en dat was iets teveel van het goede. Na twee keer weifelend optreden van Patrickson Delgado counterde SC Paderborn uiteindelijk naar een 2-5-overwinning. Ajax sluit met de wedstrijd de trainingsweek in De Lutte af en keert vandaag terug naar Amsterdam.

Ajax – SC Paderborn 2-5 (2-1)‘2 Obermair 0-1‘4 Ihattaren 1-1’24 Ihattaren 2-1’67 Conteh 2-2’77 Ofori 2-3’78 Srbeny 2-4’89 Iredale 2-5

Opstelling Ajax: Gorter, Klaiber (46. Gooijer), Magallán (46. Aertssen), Pierie (60. Brandes), Baas (46. Salah-Eddine), Regeer (60. Warmerdam), Fitz-Jim (46. Delgado), Ünüvar (46. Giovanni), Ihattaren (60. Dall) Rasmussen (60. Enem), Banel (46. Martha)