Jong Ajax pakt punt in Kerkrade: 2-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het uitduel met Roda JC. De ploeg van John Heitinga kwam via Ünüvar op voorsprong maar vlak voor rust kwam de thuisploeg via Pflücke op gelijke hoogte. In de tweede helft scoorde Roda JC via Vente de 2-1 maar het antwoord van Jong Ajax kwam snel. Hlynsson tekende met een droge schuiver voor de gelijkmaker. In de slotfase was het doelman Raatsie die Jong Ajax in leven hield waardoor de wedstrijd eindigde in 2-2.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Gooijer, Hillen, Musampa, Salah-Eddine, Fitz-Jim (88. Yah), Hlynsson, Ihattaren (46. Delgado), Hansen, Rasmussen (46. Martha), Ünüvar