Jong Ajax hard onderuit bij Excelsior: 5-1

Jong Ajax heeft maandagavond een forse nederlaag geleden op bezoek bij Excelsior. Het elftal van trainer Van der Gaag ging met 5-1 onderuit. De Ajacieden begonnen nog goed aan de wedstrijd en met name Traore en Ekkelenkamp hadden de score kunnen openen. Het doelpunt viel echter aan de andere kant en het was notabene Ajacied Hillen die met een eigen doelpunt daar verantwoordelijk voor was. Daarna was Jong Ajax het kwijt en stond na 25 minuten de 3-0 op het bord. In de tweede helft bracht Taylor uit een strafschop de stand terug tot 3-1 maar dat mocht niet meer baten en de thuisploeg liep in de slotfase zelfs nog uit naar een 5-1 overwinning. Over een week speelt Jong Ajax tegen FC Den Bosch.

OpstellingJong Ajax: Kotarski, Kasanwirjo, Llansana (62. Van Gelderen), Hillen (41. Warmerdam), Baas (84. Douglas), Regeer, Taylor, Ekkelenkamp (62. Fitz-Jim), Rasmussen (41. Martha), Traoré, Ünüvar

Bron: Ajax.nl