Enthousiaste Ten Hag: 'Dan gaat Haller ook meer scoren'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag is het met Sébastien Haller eens dat de spits nog beter kan, dan hij nu laat zien. De Ivoriaans international was tot nu toe goed voor vijf doelpunten en evenzoveel assists in zijn eerste negen wedstrijden in Amsterdamse dienst. Toch zit er volgens Ten Hag nog meer in. 

Haller zelf liet al weten dat hij meer kan dan hij tot nu toe heeft laten zien. 'Dat is mooi om te weten. Ik hoop dat hij die progressie nog laat zien', zo reageert Ten Hag voor de camera van ESPN op de ambitieuze woorden van zijn spits. 

De betreffende progressie zit hem volgens Ten Hag vooral in het samenspel tussen Haller en zijn mede-Ajacieden. 'Zo lang spelen ze nog niet samen', verklaart de oefenmeester bij ESPN. 'De echte afstemming en finetuning moet nog komen. Dan gaat hij ook meer scoren', is de veelbelovende vooruitblik van Ten Hag op Hallers dienstverband bij Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/138053/enthousiaste-ten-hag-dan-gaat-haller-ook-meer-scoren

Gegevens

Clubs: AFC Ajax