Ajax wil Álvarez niet laten gaan, tenzij er spelers bijkomen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax wil Edson Álvarez op dit moment niet naar Valencia CF laten gaan, tenzij er nog spelers bijkomen in Amsterdam. Volgens de Spaanse tak van ESPN was de club opnieuw bezig met een poging om de Mexicaan tijdelijk los te weken bij Ajax.

Valencia CF is nog altijd zeer gecharmeerd van Álvarez en geeft dus niet op. Ajax wil de Mexicaan nu echter niet weg laten gaan. Trainer Erik ten Hag kan de middenvelder annex verdediger nog goed gebruiken. Als de Amsterdammers er nog spelers bijkrijgen, is een vertrek mogelijk wel een optie. Voorlopig wil Ajax geen enkele speler laten gaan, tenzij er nog spelers bijkomen.

Álvarez begon afgelopen woensdag in de basisopstelling tijdens het bekerduel met AZ. De Mexicaan speelde met Ryan Gravenberch op het middenveld. De 23-jarige Ajacied speelde dit seizoen negen wedstrijden in de Eredivisie. Hij mocht vier keer in de basis beginnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137487/ajax-wil-alvarez-niet-laten-gaan-tenzij-er-spelers-bijkomen