Ajax treft mogelijk gehavend Liverpool, gehele defensie geblesseerd

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt op 1 december de uitwedstrijd tegen Liverpool in de groepsfase van de Champions League en treft zeer waarschijnlijk een gehavend elftal van trainer Jürgen Klopp. De volledige defensie van de regerend Premier League-kampioen is momenteel geblesseerd.

Het was al een tijdje bekend dat Virgil van Dijk voor langere tijd is uitgeschakeld maar ook Joe Gomez heeft een zware knieblessure opgelopen. Daarnaast is rechtsback Trent Alexander-Arnold dusdanig geblesseerd dat hij de wedstrijd tegen Ajax naar alle waarschijnlijkheid niet gaat halen, terwijl linksback Andy Robertson geblesseerd is geraakt tijdens de interlandperiode. Verder zitten de middenvelders Jordan Henderson, Thiago Alcântara en Alex Oxlade-Chamberlain ook in de lappenmand. Mohamed Salah, die afgelopen week bij de Egyptische nationale ploeg positief getest werd op het coronavirus, zal de wedstrijd tegen Ajax mogelijk wel gaan halen.

Bron: The Atletic

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/11/16/ajax-treft-mogelijk-gehavend-liverpool-gehele-defensie-geblesseerd/

Gegevens

Tags: Nieuws