Mitchell van der Gaag: “2 goals in 3 minuten mag nooit”

De hoofdtrainer van Jong Ajax zag zijn ploeg al op een vroege achterstand komen. Niet met een 0-1, maar de Amsterdammers stonden na 5 minuten al achter met 0-2. Van der Gaag baalde daarvan en was overduidelijk niet blij met afstraffing.

Van der Gaag ziet groot verschil tussen voorgaande wedstrijden. “De eerste beste kans wordt nog goed tegen gehouden, maar geen twee minuten later lagen beide doelpunten al in de goal. Het heeft even tijd geduurd om daarbovenop te komen” geeft de trainer aan. Tijdens een iets betere fase van Jong Ajax kwam Almere City op een 0-3 voorsprong en moesten de Amsterdammers zich weer herpakken.