Transfer Dest wellicht rond na het weekend

Bron: www.ajaxshowtime.com

De verwachting is dat er na het weekend een akkoord bereikt kan worden tussen Ajax en óf Bayern München óf FC Barcelona over een transfer van Sergiño Dest. Beide clubs naderen de vraagprijs van Ajax, maar van een akkoord is op dit moment nog geen sprake.

Ajax hanteert een bepaalde vraagprijs voor Dest en daar houdt de Amsterdamse club op dit moment aan vast. In verschillende media verscheen al eerder dat Ajax een bedrag van twintig miljoen euro vast en vijf miljoen euro aan bonussen verlangt voor de rechtsback.

Op dit moment naderen zowel FC Barcelona als Bayern München het door Ajax gewenste bedrag, maar een akkoord met één van deze clubs is nog niet bereikt. De verwachting is dat dit na het weekeinde wel gaat lukken.

Zodoende zal Dest zaterdagavond gewoon behoren tot de wedstrijdselectie van Ajax, al zal hij wel vanaf de bank beginnen. De kans is groot dat Dest, mocht hij in actie komen tegen Vitesse, zijn laatste minuten voor Ajax maakt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134385/transfer-dest-wellicht-rond-na-het-weekend