Taylor tekent bij tot de zomer van 2024

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft donderdag de contractverlenging van Kenneth Taylor wereldkundig gemaakt middels de officiële kanalen van de club. De middenvelder lag eerst vast tot de zomer van 2021, maar deze verbintenis loopt nu met terugwerkende kracht van juni van dit kalenderjaar tot medio 2024.

De achttienjarige speelt sinds 2010 bij Ajax. Afgelopen seizoen speelde Taylor voornamelijk in Jong Ajax, waarin hij inmiddels 21 keer aantrad. In die optredens was de controleur goed voor drie assists. Afgelopen zondag stond hij nog negentig minuten op het veld in de wedstrijd van Jong Ajax tegen Roda JC.

Deze zomer mocht de linkspoot mee op trainingskamp naar Oostenrijk, nadat Taylor in de winter al bij de groep werd gehaald toen de hoofdmacht in Qatar overwinterde. Trainer Erik ten Hag gebruikte Taylor in de voorbereiding al meerdere malen, maar van een officieel debuut in Ajax 1 kwam het nog niet.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133838/taylor-tekent-bij-tot-de-zomer-van-2024

Gegevens