Overmars weet Marin voor tien miljoen te verkopen aan Cagliari

Bron: ajaxfanzone.nl

Razvan Marin kwam in 2019 voor twaalf miljoen euro over van Standard Luik maar heeft eigenlijk nooit weten te overtuigen in het elftal van Erik ten Hag. Over een vertrek werd dan ook al snel gesproken en uiteindelijk lijkt het Italiaanse Cagliari de nieuwe werkgever van Marin te worden.

Eerder werd er gesproken over een huurconstructie met een optie tot koop maar Overmars liet al snel weten dat Marin alleen verkocht zou worden en het liefst voor het aankoopbedrag van twaalf miljoen. Uiteindelijk lijken beide clubs elkaar gevonden te hebben en ontvangt Ajax tien miljoen voor Marin die bij Cagliari een vijfjarig contract gaat ondertekenen. Marin is inmiddels gesignaleerd in Italië en heeft tegenover Sky Italia laten weten dat de deal zo goed als beklonken is. ´Of ik klaar ben voor de Serie A? Natuurlijk. Ik ben heel blij om hier te zijn´, zegt Marin, die zijn transfer daarmee bevestigt.

Bron: Sky Sport

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/08/29/overmars-weet-marin-voor-tien-miljoen-te-verkopen-aan-cagliari/

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Huur, Transfers
Tags: Nieuws