Welke transfers voorspel jij deze zomer?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De voetbalwereld staat gedurende bepaalde perioden van het jaar bol van de transfers. Een transfer is een overschrijving van een speler van de ene, naar de andere club. Soms na afloop van het contract, soms wordt een vergoeding betaald. De transfers moeten gebeuren volgens bepaalde regels die door de FIFA zijn opgesteld. Dit maakt het dus ook mogelijk om op de transfers te wedden bij de bookmakers en online casino’s. Je weet dan immers precies wanneer het wel of niet een transfer is. Welke regels om een goede gok te doen moet je voor jezelf hanteren?

Houd plaatselijke regels in de gatenSpelers mogen alleen gedurende zogenaamde transferwindows worden getransfereerd. Deze window kan per land anders zijn. Het is dus belangrijk om deze regels goed te kennen. Wanneer in een bepaald land, Rusland is een goed voorbeeld, de window later sluit, dan is het dus ook mogelijk dat er op een later moment nog een overschrijving van een speler plaatsvindt. De meeste landen kennen een window in juli en augustus en een window in de maand januari.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/welke-transfers-voorspel-jij-deze-zomer/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=welke-transfers-voorspel-jij-deze-zomer

Gegevens