Ten Hag probeert optimistisch te blijven: ‘Het gaat zeker niet briljant maar ik zie alweer verbetering’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaf twee doelpunten vanuit standaardsituaties weg tegen FC Utrecht en verloor met 2-0. “We verliezen de wedstrijd bij de vrije trap en de penalty”, legt Ten Hag uit voor de camera van FOX Sports. “Die vrije trap was zo onnodig en ook verdedigend was het heel slecht. We komen afspraken niet na en dan krijg je dit. Je moet wedstrijd neutraal houden en dan heb je altijd een moment. We hadden niet veel kansen, maar als je een goal weg geeft, speel je ze in de kaart.”

Ten Hag ziet ook dat zijn voorhoede weinig kansen creëert. “Ik merk dat we te weinig creëren. Onze spelers die terugkomen van blessures moeten fitter worden. Die moeten negentig minuten in de benen hebben. Ze moeten de vorm weer gaan pakken, daarvoor hebben ze wedstrijden nodig. Ik denk dat ze vooral wedstrijdritme missen en daar komen ze alleen weer in door te spelen en  keihard te werken.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/03/05/ten-hag-probeert-optimistisch-te-blijven-het-gaat-zeker-niet-briljant-maar-ik-zie-alweer-verbetering/

Gegevens

Tags: Nieuws