Ten Hag: 'Hij heeft het naar behoren gedaan'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ondanks de nederlaag van Ajax tegen Getafe ziet Erik ten Hag ook wat kleine pluspunten. Hakim Ziyech en Daley Blind speelden beiden voor het eerst sinds hun rentree een volledige wedstrijd, hetgeen voorafgaand aan het duel niet werd verwacht.

'Dat is een positief punt van deze avond, dat ze negentig minuten in de benen hebben. Maar de blik moet nu heel snel op zondag.' Of het duo dan weer vanaf de start kan beginnen wordt niet duidelijk. Voor Blind was het zelfs de eerste keer in de basis sinds zijn afwezigheid door een ontstoken hartspier. Ziyech begon afgelopen zondag tegen RKC al in de basis, maar liet zich wel vroegtijdig vervangen in dat duel.

Ook over Bruno Varela is Ten Hag tevreden. 'Hij heeft het naar behoren gedaan. Hij was alert bij ballen achter de laatste linie. Hij heeft een paar goede schoten gestopt. Aan de goals kon hij, denk ik, niet heel veel doen', aldus de trainer in gesprek met VTBL.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129411/ten-hag-hij-heeft-het-naar-behoren-gedaan

Gegevens